iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Как да се онождат другарчета с различно мнение

Не бих си позволил да напиша такова дълго повествование и да Ви губя времето, ако имаше някаква възможност да го напиша там, където му е МЯСТОТО. Но в дните от 10 май до днес, 13 май, ТОВА МЯСТО за мен е табу. За какво иде реч? В нашия град има един сайт, който прави популярност и "пачки" от всичко що мърда, мисли и може да ползва що годе компютърна клавиатура . Характерното за този сайт е, че прави всичко възможно да провокира пернишките граждани да пишат и коментират в него.

Добрите политически статии, анализи, кратки фейлетончета и иронични задeвки с политически опоненти сайбията на сайта, с инициали П.Т., пуска с удоволствие, гарнира ги с напудрени препоръки, прави уважителен достлук и възхвалява авторите им. Прави тези неща най-чевръсто с гръмки фрази, популистки изхвърляния и....всичко, дето е ужким на ползу роду. Голата истина е съвсем прозаична - находчивият стопанин на сайта си докарва добри доходи от четенето на тези статии, коментиране и цъкане с плюсове и минуси.

Просто сайтовият брояч на IP-ta цъка често-често и както се изразих в едно мое послание в сайта "perunik.com.", нещата опират до "цък IP - хоп монетки; цък IP - хоп монетки" – всичко останало са дребни подробности от мимсанса. Същият този синковец П.Т. обаче от 4-5 дни се е захванал да върти яко финикийско фелациониране на една групичка субекти, които имат проблеми с част от пернишките депутати.

Поради тази причина синковецът почна да еквилибрира с термини, извадени от жълтия, позавяхнал арсенал на неговият патрон - покойният "радиоводещ" Боби Цанков и да провежда пробните изпитания на новата си жълтуро-терминология за моя сметка. Тъй като синковецът П.Т. всячески се опитва да ме провокира и да ме върне в " правия път" - да бъда активен в неговия сайт, но да спазвам поставените от него правила, демек да пиша, за когото той посочи, бих искал да използвам възможностите на тази група "Активно гражданско общество.....", както и популярността на други сайтове, за да заявя следното "Не възнамерявам да се информирам, да чета, пиша и да гледам снимки от сайта на синковеца, докато не преустанови фелационарската си дейност - финикийска, лакейска и групова. При това не защото синковецът П.Т. ме е блокирал временно в сайта си и пуска само това, което му изнася, а защото съм свикнал да се конкурирам в областта на писменото слово с хора, които изповядват нормалните общочовешки ценности. Моралното пигмейство нека да го практикуват други.

Автор: Сашо Диманов публикувано в групата Актовно гражданско общество (без цензура триене на мненията)

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.