iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вторичен трус от концерт разбуди политически скендъл

Росица Янакиева, Суави Трифонов и Иво Петров в епи-центъра

Истинска PR война се проведе покрай концерта на Слави Трифонов в областния град Перник. Безплатен и супер як концерт направи сУави за перничани с идеята да се намали стреса от чалгата спретната ни от природата. Както писахме Концерта на Слави в Перник на най-опасното място в града!

Сайтът Перуник даде наставления на кмета какви въпроси трябва да си задава, а областния бе обявен в мекушавост по отноение на позицията си: Безумие, облечено във власт

Друг сайт пък извади наява мистериозната заповед на областния, че искал да спре концерта.

Според нас концертът бе страхотна идея, може би трябваше да бъде проведен в София, а не в новия център на Перник наричан "епи-център", където в името на благотворителност можеше да се съберат и средства, с които да бъдат подпомогнати част от бедстващите с потрошени покриви, напукани стени или без къщи, на които още дълги години едва ли ще им е до концерт на звездата кочто най-дълго време е унижавала перничани. Любопитен е и фактът, че кмета преди години се среща със Слави за да защити перничани, а сега го кани на спасителен умиротворителен концерт в градО на винкелО.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.