iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще има среща между пернишкия бизнес и ЕБВР

Ще има среща между пернишкия бизнес и ЕБВР 09_1441875411

Областният управител в Перник Ирена Соколова организирана среща между екип от директори на Европейската банка за възстановяване и развитие/ЕБВР/ и представители на местния бизнес, като целта на срещата е подпомагане развитието на бизнес в региона.

Екипът от регионални директори ще представи подробна презентация за дейността на банката, възможности и проекти за финансиране на бизнеса в област Перник.

ЕБВР е международна финансова институция, основана през 1991 година. Подпомага прехода към пазарна икономика в 36 страни на операции от Централна и Източна Европа, бившия Съветски Съюз, Монголия, Турция и новите арабски демокрации (Египет, Мароко, Тунис и Йордания). България е акционер от създаването й, като към момента общият брой на акционерите е 66 – 64 държави и 2 организации (ЕС и ЕИБ).Институцията има за цел да предоставя финансиране на частния бизнес, инфраструктурни и общински проекти.

След презентацията, местните бизнесмени ще имат възможност да зададат персонални въпроси към директорите, относно финансирането на всички сектори в икономиката в региона.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.