iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Руснаците отново имат интерес към България

Руснаците отново имат интерес към България 12_1451304628

През ноември 2015 г. руските туристи са търсили информация най-много за Тайланд като дестинация за почивка. Това се е случило след като полетите към Египет бяха преустановени. Според Асоциацията на туроператорите на Русия (АТОР) общият брой на търсенето на почивки през октомври е спаднало с почти 40%. В ранглистата на организацията пътуванията в Тайланд заемат първо място, Египет е на второ, а Индия се е изкачила с три позиции и е заела трето, предаде Газета.ру, цитирани от "Фокус".

Турция се е спуснала от трето на пето място, а Обединените арабски емирства на шесто. Още четири държави са изменили своите позиции в сравнение с октомври. Виетнам както преди е на четвърто място, Доминиканската република на седмо, Испания на девето, а Кипър дели десето място с Шри Ланка. Пътуването в родината е на осмо място сред предпочитанията на руските туристи.

През ноември само 13 държави от челната тридесетица са имали положителна динамика в сравнение с предишния месец: Тайланд, Индия, Виетнам, ОАЕ, Шри Ланка, Израел, Мексико, България, Андора, Абхазия, Австрия, Китай и Йордания.

По-рано бе съобщено, че търсенето на зимни ваканции в страните от Европа се е увеличило.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

14-Декември-2016

15-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.