iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Преместиха офиса на ПроКредитБанк в Перник

Преместиха офиса на ПроКредитБанк в Перник 08_1439446869

Офисът на ПроКредитБанк в Перник вече се намира на нов адрес – ул. „Търговска“ 30. Клонът отвори врати на централната улица с напълно обновена визия и с нова модерна зона за самообслужване.

На новата локация, от 09:00 до 17:00 часа всеки делничен ден, клиентите на банката могат да получат консултации относно всички видове услуги, които ПроКредитБанк предлага.

ПроКредитБанк е първата банка в България, която предлага възможност за самообслужване в специално обособени зони. Предимството за клиентите е, че не се налага да чакат на опашки, а в рамките на няколко минути могат да извършат ежедневните си банкови операции. Така те спестяват и време и пари.

В зоните за самообслужване банката предоставя възможността на клиентите си да извършват самостоятелно най-честите банкови операции. Тя е оборудвана снабор от машини, които позволяват теглене и внасяне на суми по сметки, разпечатвате на извлечения и подаване на плащания по банков път. Зоната е с 24-часов достъп, включително в събота и неделя, като той се осигурява посредством банкова карта. Банкови операции в зоните могат да извършват както граждани, така и представители на бизнеса.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

01-Юли-2018

01-Юли-2015

30-Юни-2015

01-Юли-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com