iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Набират жени за бране на ягоди в Испания

Набират жени за бране на ягоди в Испания 11_1447253229

Дирекция „Бюро по труда” в Перник набира жени за бране на ягоди в Испания, като заетостта е сезонна. Срокът за записване е 15 януари 2016 г., 12 часа.

За кандидатките се изисква да бъдат на възраст от 20 до 40 години, да са в добро физическо състояние, като са способни да издържат на начина на бране на ягоди и високи температури в парници. Желателен е опит в селскостопанската работа.

Наетите ще получават нетна заплата по 38.40 евро на ден, след удръжки за социални, здравни осигуровки и ДОД. Работи се по 6,5 часа дневно. НАстаняването е за сметка на работодателя. Пътуването до Испания обаче е за сметка на работника, като връщането се заплаща от работодателя.

За повече информация можете да посетите трудовите посредници в дирекция „Бюро по труда” в Перник на етаж 2, стаи 5, 6, 7, 8 и 9, както и във филиалите в Радомир, Брезник и Трън.

При явяване на интервюто кандидатите трябва да оставят телефон за връзка, както и копие на документ, който да удостоверява наличието на NIE/идентификационен номер на чужденец/ и номер на испанска социална осигуровка, ако има предишна заетост.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.