iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Инспекцията по труда в Перник - какво се случва?

Инспекцията по труда в Перник - какво се случва? 04_1365151536

До момента инспекцията се представляваше само от началник и един служител. Работните места в структурата обаче са 8. На 1февруари т.г. след конкурс за длъжността началник бе назначен Антон Михайлов, чиято съпруга работи в областната управа в Перник. На длъжността старши инспектор след конкурс на същата дата е назначена Тинка Стоянова. Два месеца само двамата представляваха отдела в Перник. Едва на 1 април са обявени спечелилите за длъжността главен инспектор Бойка Миладинова и Снежана Гюрова.
Вероятно за останалите три свободни бройки от щата за отдела в Перник ще бъде обявен нов конкурс.Все още няма данни от проведения на 19 март конкурс за 1 щатно място за инспектор. За него кандидатстваха 51 души. 
Последно още двама души са назначени на работа в Инспекцията по труда в Перник. Те ще заемат длъжността „Главен инспектор”. Конкурсът за това място бе провалян два пъти заради допуснати процесуални нарушения. За главни инспектори щатните бройки са 5, но само двама издържали теста успешно. На конкурса, който се проведе на 12 март, се явили общо 57 кандидати. 
Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.