iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хотелите по морето правят отстъпки за резервации до 31 май

Хотелите по морето правят отстъпки за резервации до 31 май 05_1432800957

Хотелите край Варна обявяват масови отстъпки, дори и след официалния старт на сезона. От 10% до 30% стигат отстъпките за резервации на Златни пясъци, направени до 31 май.

До средата на юни нощувка с ол изклузив може да се намери за 26 лв., а със закуска и вечеря - за 20 лв. В луксозните бази на първа линия, които предлагат сянка на плажа в пакетната цена, ранното море с ядене и пиене на корем излиза 44-50 лв. на ден. Освен че срокът за ранни записвания е удължен с повече от месец, нощувките са с 10-15 лв. по-евтини от миналогодишните, установи "Труд".

Реалният разход за ваканцията пада допълнително заради нечуваните досега екстри, с които хотелиерите се надпреварват да привличат клиенти. За първи път например има промоции за паркиране. На Златните проблемът с липсата на паркоместа всяко лято предизвиква скандали. Автотуристите - предимно българи и румънци, буквално няма къде да дянат колите си, ако не броят между 10 и 20 лв. на ден за платен хотелски паркинг. Спестят ли си този харч, падат в лапите на "паяка" и дължат 60 лв., само за да освободят возилото си. Този сезон паркингът може да е безплатен, стига да почивате седмица. Някои хотели предлагат бонуса до края на юни, други - за цялото лято.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.