iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Golden Pages подкрепя бълтгарския бизнес вече десет години

Golden Pages подкрепя бълтгарския бизнес вече десет години 10_1444654471

Сигурно помните жълтите справочници на Golden Pages (Голдън Пейджис), които се разпространяваха безплатно по домове и офиси преди десетина години (и вероятно все още имате някъде такъв), като тогава за първи път българският бизнес си даде сметка, че не е нужно да лепи бележки по автобусни спирки и улични стълбове, за да предлага услугите си. Вече имаше надежден партньор, който да го представя пред потребителите, търсещи точно неговите услуги. Потребителите пък, от своя страна, започнаха да свързват жълтия цвят с информацията – точна, коректна, достоверна и необходима.

Тази формула се оказа успешна, а взаимоотношенията между бизнеса и потребителите, с посредничеството на Golden Pages – стабилни, устойчиви и развиващи се. Отговаряйки на изискванията на динамичния световен пазар и в крак с технологиите,

от шест години Golden Pages вече е изцяло дигитален.

Благодарение на това, всеки ден десетки хиляди онлайн потребители получават полезна информация, а хиляди бизнеси успяват да привлекат нови клиенти.

За тези десет години, независимо от трудностите, Golden Pages успя да се наложи като абсолютен лидер на информационния пазар и да се превърне в най-разбираемия, надежден, достъпен и ценен източник на бизнес информация в страната. Нещо повече – той е еднакво полезен както за утвърждаване на имиджа и лидерските позиции на големия бизнес, така и за привличането на нови клиенти и изграждането на разпознаваемост на малкия и среден бизнес. Доказателство за това са мненията на дългогодишни партньори на справочника.

Георги Динев, собственик на старозагорската фирма за превод и легализация Алфа Вита ООД казва: „От години рекламирам само в Golden Pages. Няма нужда да рекламирам другаде, защото съм изключително доволен от броя на новите клиенти, които ми идват от онлайн справочника”. Софийската ветеринарна клиника Джулайвет също подчертава, че рекламира предимно в Golden Pages, защото по този начин увеличава чувствително обема на работата си, а най-голямата куриерска компания Спиди посочва акуратността на данните за многобройните им офиси като основен плюс в съвместната работа.

Поради изброените дотук причини, както и безспорния авторитет, с който онлайн платформата се ползва у нас и в чужбина, още преди пет години

Google избра именно Golden Pages за свой единствен доставчик на данни

за услугата Google Maps. Всяка седмица справочникът предоставя информация за фирмите в България на Google, а те от своя страна я включват в своята база данни. През януари 2015 година е подписан нов Договор, който потвърждава доверието на Google в Golden Pages, а потребителите и фирмите в България ще продължат и занапред да извличат многобройни ползи от тяхното сътрудничество.

Не само Google избра да работи с Golden Pages на българския пазар. Компанията си партнира с всички балкански онлайн справочници, както и с някои немски и австрийски такива. Сред партньорите й се нареждат гръцката xo.gr, румънската paginiaurii.ro, сръбската yellowpages.rs, македонската zk.mk, европейската europages.com, балканската търсачка за продукти marketkonekt.com, датската фирма за уеб сайтове Monosolutions и др.

През септември 2014 година, с частично финансиране от Eleven Accelerator Venture Fund, марката Golden Pages™ е придобита от фирма Голдън Медия ООД (Golden Media Ltd.).

Лидерската позиция сред онлайн справочниците вече далеч не задоволява амбицията на компанията и в последната година Golden Pages

активно разширява своето портфолио, работейки с водещи дигитални и печатни медии.

Фирмата предлага на бизнесите широк спектър от услуги, свързвайки ги с групата на икономически активните потребители.

Най-новата услуга на Golden Pages се нарича Rent A Team.

Rent A Team позволява на всеки бизнес да наеме висококвалифицирани търговци, оптимизирайки време и разходи.

Тази услуга може да бъде временна или за по-дълъг период от време и е особено полезна за всеки собственик на бизнес, който не иска да инвестира в персонал, заплати, обучение, менажиране и наем на помещение. Над 50 фирми от коренно различни отрасли вече се довериха на Rent A Team да организира техните срещи, да извършва маркетингови проучвания или директно да продава техните продукти или услуги.

В подкрепа на българския бизнес, от този месец Golden Pages стартира своя ежеседмична рубрика в ’24 часа’.

Очаквайте всеки понеделник златните съвети на Golden Pages, които ще улеснят потребителите в ежедневния им избор на стоки или услуги на българския пазар, а на бизнесите ще донесат по-голяма видимост и ефективност на рекламата.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.