iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ангажименти препълниха рождения ден на областния управител на Перник Иво Петров

Рожден ден празнува областният управител на Перник Иво Петров

На връх рождения си ден днес областният управител на Перник Иво Петров цял ден е по публични ангажименти. Вместо да очаква внимание от околните, той засвидетелства добро отношение към прояви и и хора в цялата област.

Денят на губернатора започна с откриването на Фестивала на свотбените обряди в село Пещера, организиран под негов патронаж.

След това рожденикът отиде в почивната база в село Лобош, където младежите от партия  ГЕРБ провеждат обучителен тренинг. Лектори по време на обучението бяха доц. Десислава Бошнакова, преподавател в НБУ, народният представител Ирена Соколова и заместник-областният управител Радослав Йорданов. Иво Петров е и областен координатор на управляващата партия, а и вече заявен кандидат за кмет на Перник, затова беше важно да се види с младежите.

В края на наситения с ангажименти ден, Иво Петров ще присъства на събор на ловджийските дружинки от селата Люлин, Дивотино и Г. Бучино.

Иво Петров ще почерпи и на патерица, което той не пропуска. Чакаме да разкаже за поклоненито му в Света гора на Петровден (по старстил)  и му желаем много добрини, защото той искрено вярва в доброто.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.