iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Подаръци в аванс за ЧРД получи в Перник Бойко Борисов

Подаръци в аванс за рождения си ден получи премиерът Бойко Борисов при идването му в Перник днес.
 
Красив пеайзаж със стари български къщи му връчиха от най-новото в Перник Народно читалище „Нови хоризонти". Председателката на читалищното настоятелство художничката Светлана Панайотова и позната на перничани поетеса, издателка на списание „Перник" и вестник „Будител" Ирена Миткова, която също е част от екипа на читалището изчакаха премиера и му поднесаха красиво опакованата картина.
 
Изискана писалка му поднесе кметът на Трън Станислав Николов, но пожеланието остана само между двамата.
 
Зам. областният управител Георги Шарлачки, който замества губернатора заради неговия платен годишен отпуск в странство, поднесе на Борисов опакована в синьо футболна топка.
 
А за заслугите му към осъществяването на проекта за откриване на университет в Перник Бойко получи първият почетен злане плакет на висшето училище и обещание да го направят първият почетен доктор хонорис кауза.
 
Хич не ми е до купони, ще се затворя на рождения си ден и ще гледам мачове, каза с досада на журналистите министър-председателят. Той сподели, че подаръците не го интересували. Питаха го как приема намерението на Искра Фидосова да го изненада с ягуара от зоопарка, но той смъмри журналистите задето му задават необмислени въпроси и уточни, че вече е осиновител на орел и се грижи за прехраната му.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.