iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Над 4 000 гласа определиха наградите за принос в образованието, културата и медиите в Перник

Над 4000 посетители на сайта на Община Перник www.pernik.bg определиха с вота си носителите на призовете в областта на образованието, културата и медиите тази година.
 
Кметът Росица Янакиева връчи наградите на получилите най-много гласове в онлайн анкетата, в която бяха номинирани над 100 човека. За принос в образованието почетни плакети по случай 24 май получиха Теменужка Крумова (директор на Гимназията с преподаване на чужди езици „Симеон Радев"), Галина Тонева (директор на Обединено детско заведение №4), Милена Исаева (старши учител в Гимназията с преподаване на чужди езици "Симеон Радев"), Снежана Димитрова (редактор КТВ "Кракра" и корестондент на Българското национално радио) и Васил Чушев (актьор и художествен ръководител на театралната школа в Общинския младежки дом).
 
Община Перник присъди и призове за цялостен принос в областта ан образованието и културата на Венета Димитрова (ЦДГ №15), Светла Спасова (дългогодишен директор на Професионалната гимназия по икономика), Христина Стоева (дългогодишен гл. експерт сектор "Образование"), Лиляна Григорова (директор на ОДЗ №12 "Радост"» и Даниела Йонева (директор ОДЗ 14 "Славейче"). В областта на културата почетният знак на Община Перник беше присъден на предишния директор на Регионалния исторически музей в Перник Симеон Мильов.
 
По-късно на официална церемония в Двореца на културата Росица Янакиева връчи почетен Диплом на дългогодишни и изявени преподаватели.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.