iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Екшън гонка спретна на полицията 19-годишен перничанин

19-годишен перничанин е задържан след преследване от органите на реда, бягайки с лек автомобил.
Вчера, около 22,40 ч. на кръстовище "Шахтьор" в областния град е направен опит да бъде спрян за проверка лек автомобил Фолксваген "Пасат". Водачът не се подчинил и побягнал посока с. Люлин.
 
Незабавно след беглеца са тръгнали два патрулни автомобила с включени звукови и светлинни сигнали. Бягащият автомобил е затиснат в улица без изход в село Люлин. Виждайки безизходицата, шофьора на пасата, 19-годишния С.Р. е върнал на заден ход и е ударил спрялата зад него патрулка, след което заедно със спътницата си, 16-годишната М.А. побягват.
 
При задържането на младежа са използвани физическа сила и помощни средства поради оказаната яростна съпротива от негова страна.
Лицето е известно на органите на реда. На 08 май т.г., същият е отнел ключовете от личния автомобил на 21-годишната С.Л. от пернишкото с. Люлин без нейно съгласие.
Колата марка "Ровър" е била паркирана пред кафене на ул. "Миньор" в областния център, от където младежътj е потеглил в неизвестна посока. След подадения сигнал от потърпевшата в ОДМВР гр. Перник са предприети действия по установяване на лицето и автомобила. Около 5 часа след това колата е намерена изоставена зад жилищен блок на ул. "Св. св. Кирил и Методий" в гр. Перник.
По случая е било образувано досъдебно производство.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.