iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Община Перник се демократизира. Избира топ-културни и образователни дейци според мнението на перничани

За първи път традиционните призове за 24 май в образованието, културата и медиите ще бъдат връчени от Община Перник след онлайн гласуване.
 
На сайта на община Перник www.pernik.bg е качена анкета с номинациите на институциите, а на e-mail: [email protected] всеки може да изпраща своите номинации, придружени със снимка, кратки данни за номинирания и аргументи за номинацията.
 
В анкетата можете да гласувате само по веднъж от компютър за всяка от категориите (учител, директор, журналист, деец на културата). Гласуването приключва точно в полунощ на 23 май 2010 г., след което данните ще бъдат обобщени.
 
Наградите на получилите най-много гласове ще бъдат връчени от кмета на Община Перник Росица Янакиева на официална церемония на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.
 
Сред номинираните в категория "Журналист" е и репортерът от "Градски вестник и редактор   на iPernik.com - Румяна Борисова.
 
Румяна Борисова е журналистът, който пръв написа за скандалната сделка на Първан Първанов - Перо и Община Перник, при която общинският  бюджет беше ощетен с 1 милион лева. Може да подкрепите независимата журналистика и Румяна Борисова като гласувате за нея в анкетата на сайта на Общинската администрация.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.