iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Армейците започват преговори за пернишкия Роналдо

В ЦСКА не са се отказали от идеята да привлекат Даниел Златков от Миньор, информира „7 дни спорт". Вече е ясно, че заради дълговете парите за лятна селекция няма да са много. Собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов имат много сметки за уреждане.
 
Това е причината армейците да предложат бартер на перничани. От Армията ще предложат 100 000 лв. за двойника на Кристиано Роналдо. Към тази сума ще бъде включен и защитникът Александър Бранеков. Скандалджията бе изхвърлен от първия отбор и със сигурност напуска клуба след края на сезона.
 
Изпълнителният директор на Миньор Пламен Атанасов заяви преди дни, че е малко вероятно Златков да напусне Перник през лятото. Добрите отношения между шефовете на двата клуба обаче правят трансфера на футболиста в ЦСКА много вероятен. Както е известно, през зимата армейците взеха Румен Трифонов за същата сума. Нападателят Димитър Илиев пък беше пратен под наем в Перник.
 
Даниел Златков ще трябва да запълни проблемния пост на централен защитник в ЦСКА. Червените ще търсят играчи на още два поста за новото първенство - ляв краен защитник и централен нападател.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.