iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общината нехае за наглите шофьори по градинки и тротоари

"Будалите плащат синя зона, а наглите - не", гневят се перничани.
 
Преди време iPernik.com ви показа как шефът на "Синя зона" паркира личния си автомобил насред тротоара, предвиден за пешеходци, за да не плати за намиращия се в съседство паркинг.
 
Сега, наш читател ни изпрати снимки на автомобил, който по думите му: "стои целодневно паркиран на самия площад близо до оffice one super store, като това не е инцидентно или принудително паркиране, а редовно "паркомясто"."
 
"Бих искала чрез Вас да попитам кой разрешава и покровителства това нарушение в самия център на града и пред очите на всички нас обикновените граждани?", казва в писмото си нашия читател.
 
Ние допълваме неговия въпрос с още няколко снимки от централната градска част на блокирани тротоари от шофьори-правонарушители, които явно няма никой, който да ги санкционира.
 
Отново наскоро, iPernik.com ви показа как пернишката полиция е заета с това да чисти паркинга на Кауфланд вместо да се заеме с тази далеч по-свойствена за тях дейност като разчистването на цели улици, блокирани от нарушители.
 
Служителите на община Перник пък любезно си затварят очите, за да не влизат в конфликт със собствениците на автомобилите. Преди време от Младежкото СДС внесоха протестна нота в общинската администрация по този повод, но резултат така и не последва.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.