iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Екс-мераклийка за пернишки депутат: Само Първанов може да обедини лявото

Единственият лидер, който може да обедини лявото пространство, е Георги Първанов.
 
Това становище изрази пред бТВ бившият депутат от БСП Весела Лечева. За нея няма нищо по-логично от това президентът да се върне в партийната политика. "Аз усещам доверието в него", добави Лечева. Според нея лявото има нужда от своя лидер и своя алтернатива.
 
"Самият факт, че Бойко Борисов се обърна срещу него, говори, че го има за политически враг", подчерта Весела Лечева. Тя смята още, че промените, които трябвало да настъпят в БСП, са безвъзвратно закъснели. Въпреки че са приятелки, Лечева не би се присъединила и към движението на Татяна Дончева.
 
Ексшефката на Агенцията за младежта и спорта не спести критики на Станишев за управлението му в тройната коалиция. "Дали заради младостта си, дали заради неопитност, в края на мандата той се предовери на коалиционния партньор ДПС и предаде управлението в техни ръце", каза тя.
 
Лечева сподели още, че заради баланса в коалиционната формула 8:5:3 нейната агенция така и не станала министерство. "Емел Етем беше шапка на агенцията. Мислех, че мога да го преодолея, но се оказа непреодолимо", коментира лаконично тя.
 
Огорчението от липсата на доверие към нея от страна на БСП си остава у Весела Лечева. "Чувствах, че имам с какво да допринеса... По-тревожното сега е къде е БСП в момента - не ме радва, че има 40 депутати в парламента", сподели още тя.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.