iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нова вълна в танците показва "Masters of the Dance" пред Двореца в Перник на 1 май

Елате и вижте новата вълна в танците! Така приканват своите приятели и почитатели от танцовата формация "Masters of the Dance" на концертна шоу програма пред Двореца на културата в Перник на 1 май от 17.00ч.
 
Танцова формация Masters of the Dance е създадена през 2005 година от хореографа Красимир Димитров и композитора Владислав Тодоров. Съставът е част от шоу агенция Art Masters и обединява Концертен състав, Любителски групи и Групи за деца.
 
Групата изпълнява български фолклор, както и танци на народите. Репертоарът на състава е богат и колоритен - съдържа над 90 минути мизукално-танцова програма.
За времето от нейното създаване досега съставът е изнесъл над 170 концерта на местни и международни сцени. Участвал е в редица престижни международни фестивали в Америка,Швеция, Южна Корея, Израел, Испания, Португалия, О.А.Е., Египет, Кипър, Турция, Сърбия, Франция, Гърция и Италия.
 
Наскоро децата на "Masters of the Dance" от Драгичево бяха на турне в Северен Кипър и Кипърската национална телевизия засне филм с участието на малките танцьори от формацията към читалище "Пробуда" - Драгичево.
 
Последната изява на по-големите танцьори от Драгичево беше на пролетен фестивал в Елин Перлин, а в началото на март бяха на голямо турне в Турция, където за седем дни изнесоха 10 концерта.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.