iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нелета Вълова отличена като "Мениджър за социални услуги"

Нелета Вълова, директор на дирекция "Хуманитарни дейности" в Община Перник получи приз "Мениджър за социални услуги".Отличието й е за положени усилия за издигане на авторитета на хората, които работят в сферата на социалните услуги, за значително подобряване на грижата за гражданите в неравностойно положение и водене на активна социална политика.
 
Церемонията по връчване на Национален приз „Мениджър за социални услуги" 2009 г. се състоя на 27 април 2010 г. в хотел "Феста София" в едно с благотворителен бал-концерт в помощ на домовете за социални услуги и услуги в общността.
Национален приз „Мениджър за социални услуги- 2009" се присъжда от Националното сдружение на организациите за социални услуги, Фондация „Човешки ресурси в България и евроинтеграция" и списание"Човешки ресурси" и се провежда в партньорство с Агенцията за социално подпомагане. Раздаденибяха 10 приза в различни категории.
 
На събитието присъстваха изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Ивайло Иванов, зам.- изпълнителният директор на Агенцията Миланова, ст. н. с. д-р Гинка Чавдарова - изп. директор на Националното сдружение на общините в България.
 
Наградените бяха поздравени от естрадните изпълнители Йорданка Христова, Етиен Леви, изпълнители от Държавен Фолклорен ансамбъл Филип Кутев, Национално училище по танцово изкуство, Национално музикално училище "Любомир Пипков", както и от детски оркестър „Белите делфини" и състав за спортен балет „Огнени ритми" от дома за деца "Св. Стилиян Пафлагонийски" в село Кошарица.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.