iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Продължава съдебното дело срещу Росен Ефремов

Продължава съдебното дело срещу Росен Ефремов

Съдебното дело срещу Росен Ефремов, сочен за лидер на престъпна група, занимала се с разпространение на наркотици, щи продължи да разглежда днес Пернишкият окръжен съд, съобщи радио „Фокус-Пирин".
 
На 18 март делото бе отложено, заради неявяване на четирима свидетели. Откриването им тогава бе невъзможно. Единият от тях - Пламен Чолев, който е от бандата на Ефремов, още от миналата година е обявен за общодържавно издирване. Ако той продължава да бъде неоткриваем, съдебният състав ще реши как ще процедира с дадените преди това от него показания.
 
Друг от свидетелите се лекува в комуна в София от хероинова зависимост. По настояване на съда днес той трябва да бъде на заседанието. Присъствието на едно от вещите лица също е задължително.
 
Росен Ефремов е обвинен в организиране и ръководене на престъпна група. Той е известен наркодилър и има пет присъди за тежки криминални престъпления. На 11 март 2010 г. Ефремов и Йордан Харалампиев получиха ефективни присъди от по 10 и 11 месеца заради побой над полицая Димитър Димитров.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.