iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общинска съветничка се къпе със Станишев в 4-звезден хотел

Общинска съветничка се къпе със Станишев в 4-звезден хотел

Покрай многото работа БСП депутати, активисти и кметове отхвърлиха и колкото можаха СПА процедури на семинар на партията в Сандански, разказва и показва в. "168 часа".
 
На двудневно национално съвещание с представители на БСП в местната власт Сергей Станишев и Петър Мутафчиев се плацикаха в басейна на луксозен четиризвезден хотел в курортното градче.
 
Те посетиха сауната на хотела и се възползваха от освежителни масажи. За електората остана удоволствието да види червените без ризи и вратовръзки, всъщност без нищо друго освен чифт бански.
 
Благодарение на братския в. "168 часа" сега можем да покажем тези снимки на читателя, пише "24 часа".
 
Освен с процедурите в хотела представителите на левицата се разведряваха и с шопинг.
 
Кметове, общинари и лидерите на БСП обличат официалните си дрехи и заемат местата си. Вечерята е под звуците на руски песни, "Една българска роза" и хитове на Тони Димитрова. В разгара на вечерта най-големите купонджии започват да поръчват песни на диджея. Под звуците на "Бяла роза" активистите на БСП извиват дълго хоро. Лидерът Сергей Станишев така и не се отпуска. Макар цяла вечер купонът да е около него, не става да танцува.
 
За повечето веселата част приключва около 11,30 вечерта. Само най-големите купонджии обмислят къде да продължат. По всичко личи, че топлата минерална вода и сауната са дали нови сили на бившия транспортен министър Петър Мутафчиев. Той е неуморим на дансинга, дори пее на съпартийците си народни песни. Мутафчиев е категоричен, че не иска да се прибира в стаята си. "Има дискотека в града на мои приятели, но на другите не им харесва. Много миришело на алкохол", обяснява по телефона бившият заместник-министър на отбраната Спас Панчев. След дълго умуване как да продължат вечерта, Мутафчиев и няколко колеги от софийската организация отиват с такси към местно заведение. На сутринта дори се отчитат на лидера Станишев.
 
"Ходихте ли някъде снощи?", разпитва лидерът колегите си. Само някои от тях си признават".
 
Бяхме в другия хотел в центъра, но не стояхме много", стриктно отговаря един от кметовете на столетницата. Преди закуската на следващия ден някои от купонджиите са направили сутрешно освежаване в басейна. Облечени в делови костюми, вече са готови за втория ден от съвещанието. Предстои да чуят заключителната реч на Сергей Станишев.
 
"Бяха обсъдени належащи въпроси на всички общини. Ние представихме новия кмет на община Ковачевци Васил Станимиров. Неговото избиране даде глътка въздух на социалистическата партия", категорична е кметицата на Перник Росица Янакиева.
 
Пред своите съпартийци и лидерът Сергей Станишев отчете колко е било полезно съвещанието и подчерта бъдещите цели на партията.
 
"Правителството се стреми да спечели изборите следващата година, общините са подложени на натиск, но на всяка пожарна й свършва водата Победата на Васил Станимиров на проведения вот за кмет на община Ковачевци е първа реална стъпка към спечелване на местните избори", категоричен е Станишев в края на семинара.
 
Докато Росица Янакиева сочи за пример пред другарите си новия кмет на Ковачевци, общинската съветничка от БСП Перник - Галина Асенова (на първата снимка) се плацика в  минералния басейн в компанията на Сергей Станишев и общинския съветник от БСП Сливен - Мартин Славов.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.