iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор раздава награди в понеделник

Миньор раздава награди в понеделник

Ръководството на Миньор Перник реши да не изостава от конкуренцията и също въведе томбола с билети за своите фенове. Предметните награди ще бъдат раздавани по време на мача с Локомотив Пловдив в понеделник, съобщиха от пресслужбата на клуба.
"В понеделник, 26.04.2010г., на стадион "Миньор" от 17:00 часа ще се играе Миньор Перник - Локомотив Пловдив. За пореден път сме подготвили подаръци за публиката, която безрезервно ни подкрепя през целия сезон. Всеки билет, чийто сериен номер завършва на 1, ще спечели. Шанс да спечелят футболна топка с автографите на тима, ще имат само най-бързите и ловки фенове", се казва в съобщението на клуба до своите поддръжници.
"Миньор Перник ще продължава да радва своите фенове с честна игра, добри футболни резултати и много подаръци", се казва още в изявлението.
Отборът обаче няма победа в последните си шест мача, в които е записал само две точки и в четири мача е претърпял поражение. Любопитното е, че жълто-черните направиха равенства с отборите на Локомотив София и ЦСКА, които са претенденти за място в Европа. Вчера перничани паднаха 1:3 при гостуването си на Черноморец Бургас.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.