iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тони Велков: Опитахме се да играем по-открито

Тони Велков: Опитахме се да играем по-открито

Старши треньорът на Миньор (Пк) Антон Велков заяви след загубата с 1:3 от Черноморец, че тимът му се е опитал да играе по-открито и е допуснал повече грешки от обикновено. Той обаче поздрави играчите си.
 
"Днес направихме повече грешки от обикновено. За първи път се опитахме да играем по-открито, защото имаше страшно много критики към нашата игра - че е твърде дефанзивна. Спечелихме точки с много по-нелицеприятна игра, а днес загубихме. Винаги има върху какво да се работи, не може само да се окупираме пред нашата врата и затова поздравявам моите футболисти", сподели Велков. Той коментира и ситуацията около президента на тима Никифор Вангелов.
 
"Аз и отборът не сме се отделяли нито за миг от президента, той вярва много в отбора и е казал, че нищо няма да го спре да прави каквото може за отбора", каза Тони Велков.
 
"Проспано първо полувреме от нашия отбор, получихме много неприятен гол в последната минута на първото полувреме и чак след третия гол се сетихме да играем. Натрупана е и умора от по-тежките мачове, които имахме. Не играхме добре, много късно се сетихме да натискаме и да играем, а се видя, че Черноморец под напрежение изпитва трудности, но те заслужаваха да спечелят, бяха по-добри. Днес се пропускахме в защита, за съжаление, но вината е на целия отбор. Все пак, Черноморец са добър отбор, с добра организация, с хубав терен, за което евала", коментира от своя страна нападателят на Миньор и гол-майстор в срещата Димитър Илиев.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.