iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Набедиха перничанка за контузията на Латаша Байърс

Набедиха перничанка за контузията на Латаша Байърс

Травма, получена в зала"Миньор" спира американката?
 
Американският център на Берое 07 Латаша Байърс пропуска остатъка от сезона в Националната баскетболна лига, след като е получила фрактура на костица на ръката и от 2 дни е със специална шина за обездвижване, съобщиха от старозагоркия клуб. По преценка на лекарите за пълното възстановяване ще трябва да изминат поне 45 дни, което автоматично означава, че сезонът за Байърс приключва преждевременно.
 
Травмата на 36-годишната ветеранка е в резултат на удар от страна на състезателка на Миньор по време на втория четвъртфинален мач от плейофите на първенството.Така пише официалния сайт на баскетболната федерация bulgarianbasket.com.Така Тот, която със своя опит и класа помагаше много на тима в двубоите до момента, няма да е на разположение на Стефан Михайлов за срещите от полуфиналната фаза срещу Дунав Еконт.
 
Не се посочва обаче коя е пернишката баскетболистка, която е причинила травмата на Байърс. Присъствалите на мача обаче си спомнят, че Байърс напусна срещата не след контузия , а след техническо нарушение, след което напсува на родния си език де когото свари в залата. Човек на "Съперник" разговаря с Михайлов непосредствено след мача и той не изказа никакви притеснения от евентуална контузия на американката. Защо дни след това се сетиха точно за този мач си остава загадка.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.