iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Областният раздава дипломи в Благоевград

Областният раздава дипломи в Благоевград

39 отличници на Правно-историческия факултет в ЮЗУ "Н. Рилски" получиха дипломите си за завършено висше образование пред очите на претъпканата с хора зала "Яворов" в Благоевград от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
 
На церемонията в събота освен 640 абсолвенти, техни близки, приятели и преподаватели бяха и Неврокопският митрополит Натанаил, депутатите Любен Татарски, Атанас Камбитов, Георги Икономов, Муса Палев, Митко Захов, зам. министър Веселин Вучков, областните управители на Благоевград Валери Смиленов и на Перник Иво Петров, ОбС председателят и лидер на ГЕРБ в Пиринско К. Хаджигаев, ректорът на ЮЗУ проф. Иван Мирчев, полицейски шефове и магистрати и ексдеканът на ПИФ проф. Александър Воденичаров.
 
Вицепремиерът бе подготвил специална изненада-подарък за завършващите, който "поднесе" малко преди края на церемонията: изпълнения на живо на Веселин Маринов. Певецът също даде ценни напътствия, като посъветва абсолвентите никога да не поставят професионалния си живот пред личния, защото и най-блестящата кариера не струва нищо, ако няма с кого да споделиш с любов успехите си.
 
Десетки момичета и момчета в тоги и официални премени се скупчиха около министър Цветанов с молби за снимка. Той не отказа на никого и фотосесията продължи около половин час, въпреки молбите на водещите за експедитивност, тъй като 600 човека чакаха да получат дипломите си, макар и не от вицепремиера.
 
Министърът обърна специално внимание на залятата със сода каустик Христина Колджиева, вече с диплом по право, и приятелката й Мария Коемджиева./в-к Струма
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.