iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Избраха областен съвет на Младежкото обединение в БСП-Перник

Избраха областен съвет на Младежкото обединение в БСП-Перник

Прессъобщение
 
На 10 и 11 април младежите от МО на БСП - Перник се събраха в Детския екологичен комплекс в с. Ковачевци. В присъствието на 30 члена на младежката организация и почетни гости, те структурираха младежки Областен съвет, състоящ се от тринадесет члена.
 
За Областен координатор с пълно единодушие бе избрана Венера Стоянова, за зам. председател - Кирил Леонов, а за организационен секретар - Ралица Андреева-Любенова.
 
Събитието уважиха с присъствието си инж. Ненко Темелков - Председател на ОбС и ОблС на БСП - Перник; Росица Янакиева - Кмет на община Перник; Явор Гечев - Председател на МО на БСП; Иван Димитров, д-р Симеон Василев, д-р Александър Алексиев - зам. председатели на БСП - Перник; Евдокия Асенова - зам. кмет на община Радомир и Ина Тодорова - член на НС на БСП.
 
Специален гост бе Васил Станимиров - дългогодишен младежки деятел на община Ковачевци и кандидат за кмет на предстоящите частични местни избори в общината. Въпреки работата и вълненията покрай предстоящия вот, той се доказа като любезен домакин и успя да създаде условия за ползотворна работа на своите гости.
 
Вторият ден протече в духа на националната кампания на младежите-социалисти - "История на чисто". Основно почистен бе паметникът на Георги Димитров - един от символите както на социалистическата идея, така и на Ковачевци - неговото родно място.
 
Новоучреденият ОблС и неговите приятели посетиха къщата-музей на Георги Димитров, където Иван Бодуров - Председател на местното читалище изнесе кратка, съдържателна реч за социалистическите ценности и моралната отговорност на новото поколение.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.