iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перник скочи срещи опосумите Иван и Андрей

Перник скочи срещи опосумите Иван и Андрей

Перничани създадоха група срещу дразнещите ТВ-клоуни.
 
Само за няколко дни близо 400 перничани се включиха в група срещу едни от най-досадните елементи в българския телевизионен ефир - Иван и Андрей.
 
"Ако и на вас ви е писнало да ни ебават 2 джуджета,тогава спрете да гледате тъпото им шоу и рейтингът им (който и без това не е много висок) ще спадне и ще ги забият в Канал 3 :):):)", се казва в обръщение на създателя на групата - Красимир Кръстев.
 
"Винаги съм смятала че нечия простотия просто има граници.... но точно тяхната се оказа че е безгранична....за жалост.....Нещото което можем да направим заедно е да се противопоставим на двете тъпи олигофренчета по достоен начин!!!! А именно просто да игнорираме ние и нашите семейства всякакви техни участия!!!", допълва млада перничанка.
 
Перничани не харесват факта, че двамата оприличени на "злобни джуджета" телевизионери използват Перник за постоянна плънка в плоските си шеги в и без това ниско-рейтинговото предаване "Шоуто на Иван и Андрей" по Нова телевизия.
 
Само преди няколко месеца, силно недоволство, провокирано от протестната декларация на Сдружение "МЛАДЕЖ" срещу гологлавия водещ Слави Трифонов, накара неговите сценаристи да дадат задна с неспирните подигравки към Перник, които вместо да веселят хората, станаха банални и дори дразнещи.
 
Изглежда това не притеснява екипа на Иван и Андрей, които преди време споменаха, че нямат нищо лично срещу перничани, но не биха се престрашили да дойдат в миньорския град. Едва ли членовете на групата "Перник срещу Иван и Андрей" възприемат подобна добронамереност към ниските закръглени майтапчии.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.