iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вангелов: Дано с ЦСКА повторим резултата от есента

Босът на Миньор Перник Никифор Вангелов заяви след загубата от Славия с 0:1 днес, че въпреки загубените точки тимът му ще продължи да се бори за място в Европа през следващия сезон.
 
Собственикът на перничани също заяви, че се надява футболистите му да повторят разгрома над ЦСКА от есента, когато „чуковете" посрамиха „червените" с 3:0 на „Българска армия".
 
„Не мога да адмирира поведението на феновете и това, което се случи за Купата на България. В крайна сметка мисля, че изграждаме приличен отбор, който заслужава уважение и публиката трябва да се държи нормално. Мисля, че занапред ще се случва. Лично не съм разговарял с никой от агитката, но мисля, че там има разумни хора, които знаят какво и как да правят", заяви Вангелов, цитиран от "Дарик" радио.
 
„Не сме се отказали от Европа. Никога не можеш да се откажеш да живееш. В крайна сметка, апетитът идва с яденето. И днес имахме шансове за победа. За жалост не ни се усмихна късметът, а го направи за другия отбор. Затова футбола е интересен и любим на милиони по света", коментира още босът на Миньор.
 
„Много ми се иска да повторим резултата от есента с ЦСКА. Мачът предстои, всичко зависи от нашите футболисти. Все още не знаем къде ще се играе. Водим преговори с всички столични стадиони. На „Георги Аспарухов" не може, значи остават Славия и Локомотив. Велков има още какво да даде на Миньор, но съм сигурен, че много хора искат да се случват много неща. Смятам, че ще си изпълни договора с клуба", допълни още той.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.