iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тони Велков отписа Европа, иска трите точки срещу Славия

Въпреки проблемите с контузени и наказани в Миньор, отборът от Перник ще преследва трите точки срещу Славия. Мачът заради наказание на пернишкия тим ще се играе на стадион „Българска армия" утре от 16:00 часа. Заради контузии треньорът на „жълто-черните" Антон Велков няма да може да разчита на Горан Янкович и Иво Цветков.
 
С наказания са Васил Божиков, Пламен Крумов и Костадин Марков. В групата за разлика от мача в Ловеч срещу Литекс попадна Атанас Николов, но за него ще се преценява в последния момент дали да играе. Благоевградчанинът се намира в слаба форма и единствено от него зависи дали ще играе, коментира Велков. Според наставника единствено спечелените точки на Миньор до момента са честни и за това не трябва да се говори, че тази година първенството ни е честно.
 
По думите му не е необходимо да се продават и купуват мачове, за да се стигне до опорочаване на даден двубой. Според него някои хора са си склонни да помагат на по-големите отбори.
 
„ Ако някой беше видял чистия гол на Миньор срещу Пирин. Както и ако не се допуснеше Левски и Литекс да ни вкарат гол от несъществуваща дузпа и засада, сега Миньор щеше да има реални шансове за евротурнирите. Наистина отчитаме грешката срещу Черноморец (Поморие) за Купата, но смятам, че в първенството ни бяха отнети пет точки", коментира Антон Велков.
 
Срещу Славия той обеща неговият тим да се пребори за трите точки въпреки проблемите и независимо, че разликата дали мачът ще се играе в Перник, или София е огромна./Е79
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.