iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишки либерал участва в семинар за интернет пропаганда

Процес на преучредяване на структурите на НДСВ тече в момента по места. Това съобщи на пресконференция председателят на младежката структура на НДСВ Иво Чифлички.
 
Структурите, които са неактивни и имат само по десетина членове, няма да бъдат преучредявани, а усилията ще бъдат насочени към по-изявените и по-активните. Най-успешните клубове в страната са тези във Враца, Бургас, Варна, както и в Перник. В Перник ще бъдат преучредени и общинската и областната структура, като жените в тях преобладават. Най-активните структури в област Перник са 6 градовете Брезник и Трън. Трънската бе учредена миналата година и участва в предизборната кампания.
 
Предстои участие на МНДСВ като кандидат за пълноправен член на Младежката организация на Либералната европейска младеж - ЛАЙМЕК. МНДСВ ще бъде приет по ускорена процедура. Това е важно за всяка либерална организация в Европа, подчерта Чифлички.На 9 април в Банкя ще се проведе семинар на либералните организации, на който ще бъде обсъдена темата за интернет пропагандата преди изборите.
МНДСВ и Иво Чифлички като неин председател ще участват в семинара.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.