iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В Миньор се надяват надеждите им за евротурнирите да възкръснат срещу Литекс

В Миньор се надяват надеждите им за евротурнирите да възкръснат срещу Литекс

След като изпуснаха шанса си да атакуват участие в евротурнирите чрез Купата на България, в Миньор се надяват на най-големия християнски празник Великден, надеждите им отново да възкръснат срещу лидера Литекс.
 
Перничани гостуват днес на Литекс в последен мач от 22-ия кръг на "А" група, а двубоят е от 19.30 часа на стадиона в Ловеч.
 
В групата за мача попадна Самет Ашимов, който бе контузен и не взе участие в загубения четвъртфинал за Купата с 0:2 от Черноморец (Поморие). В Перник останаха и наказаният Костадин Марков и контузеният Христо Господинов.
 
Всички останали играчи ще бъдат на разположение на треньора Антон Велков. Изпълнителният директор на "чуковете" призна, че не знае нищо за появилите се информации, че техният президент Никофор Вангелов ще поеме издръжката на Берое, при положение, че тимът от Стара Загора спечели купата на страната и придобие право да представя България в турнира Лига Европа.
 
Вчера Миньор замина на традиционния си лагер преди двубоя като за целта ще отседне в Плевен, където направи една тренировка в следобедните часове.
 
В класирането Миньор заема шесто място с 36 точки, на една по-малко от Левски, докато Литекс са лидери с 48 точки.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.