iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Милан Миланов: Има ли Общински съвет в Перник?

Милан Миланов: Има ли Общински съвет в Перник?

Гражданско сдружение "Патриотично обединение" ще работи за перничани, без търсене на политически дивиденти.
 
Ново начало в работата си дадоха ръководството и членовете на сдружение "Патриотично обединение - Нова левица" на провелата се преди броени дни Пролетна среща на организацията.
 
На нея симпатизантите на "Патриотично обединение" са се обединили около позицията, че обществения живот в Перник се нуждае от рестарт. "Недопустимо е Общинският съвет в Перник да бъде една непрозрачна и почти тайна организация, чиято единствена публична изява е свързана със скандална сделка, ощетила община Перник с над милион лева", категоричен е Милан Миланов, председател на "Патриотично обединение".
 
Миланов реторично поставя въпроса "Има ли Общински съвет в Перник?". Според него, перничани трябва да потърсят отговорност от избраниците си защо плащат една от най-големите такси-смет в страната, защо няма дискусии и дебати по важните за Перник проблеми, защо техният кмет е бил на посещение в Брюксел съвсем скоро без да каже защо и на какви разноски е пребивавал там, нито какви са били резултатите от визитата му и за какво е била тя...
Бившият зам. кмет на Перник и Общински съветник смята, че управлението на града се нуждае от повече публичност и "Патриотично обединение" ще се бори за нея.
 
Организацията работи по провеждането на широка обществено-политическа дискусия за бъдещето на Перник, за това какво е направено и какво е нужно да се направи. Милан Миланов е категоричен, че той и неговият екип ще търсят отговори на тези въпроси не, за да трупат политически дивиденти, а за да поразбудят сетивата на местната общественост и нейната критична мисъл, когато се говори за разходване на публични средства.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.