iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Придвижването по Пернишко шосе се извършва в две ленти в посока София

Придвижването по Пернишко шосе се извършва в две ленти в посока София

Създадена е специална организация за подпомагане на движението на входно-изходните пътни артерии на столицата след великденските празници.
 
В понеделник по Пернишко шосе специално сигнализираните две ленти ще бъдат обърнати в посока вход, което ще даде възможност за по-бързо придвижване на пътуващите към София.
 
И през неделния ден, промените в движението от района на бензиностанция Лукойл до ОМV Княжево бяха подсигурени с необходимите сигнализиращи средства. Всички кръпки на пътното платно по пътя Перник-София вече са запълнени, което също би трябвало да улесни трафика.
 
По всички входно - изходни трасета и местата с интензивно движение ще има засилено полицейското присъствие. Екипите на Пътната полиция ще бъдат подпомогнати от служители на РУМВР и Сектор "Престъпления по пътищата" - СДВР.
 
От КАТ съветват водачите да спазват правилата за безопасно движение и указанията на контролните органи. При задръстване да не предприемат рискови изпреварвания и да се движат с повишено внимание. И най-важното: да не сядат зад волана след употреба на алкохол и упойващи вещества!
.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.