iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тони Велков: Не съм преговарял с ЦСКА

Треньорът на Миньор Антон Велков е фаворит за горещото място в ЦСКА. 41-годишният бивш защитник на Локо (Сф) е вариант да поеме разпасаната команда от Борисовата градина. Тони има предимство пред конкурентите за поста заради топлата пернишка връзка между двата клуба.
 
- Виждам, че постоянно се пише и говори как мога да поема ЦСКА в най-скоро време. Тези информации не се отразяват никак добре на моите футболисти и това се видя по време на загубата за Купата на България от Черноморец (Поморие). До момента обаче никой от ЦСКА не ме е търсил - заяви Велков. - Въпросът бих ли дошъл на "Армията" при евентуална оферта е много опасен. Няма как да ви отговоря сега, именно заради това, което казах преди малко - искам момчетата ми в Миньор да са спокойни. За да има дори първоначални преговори с ЦСКА, трябва нашият шеф г-н Никифор Вангелов да даде зелена светлина. Той ми даде шанс да работя тук, в Перник, и не бих направил нищо зад гърба му - добави треньорът.
 
Въпреки че ръководството на армейците твърди как Адалберт Зафиров ще остане начело на отбора до лятото, това едва ли ще стане. Заявката пред БФС за него е до 12 април, след което почти сигурно ЦСКА ще има нов треньор.
 
В същото време сред дърветата в Борисовата се понесе слух, че Драголюб "Дуци" Симонович въртял совалки той да стане старши. За спортно-техническия директор на Сливен, който няма треньорски лиценз, лобира Данчо Лечков.
 
"7 дни спорт"
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.