iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


С перфектни общински пътища се хвалят в Трън

С перфектни общински пътища се хвалят в Трън

С перфекти пътища в Трънско се похвали пред радио "Фокус"- Пирин кметът на общината Станислав Николов. Той обясни, че миналата година е започнала работа по програма за изкърпване на улиците, което са извършвали безработни хора. Николов каза, че сериозният проблем е по-скоро с републиканската пътна мрежа, на която необходимите институции не обръщат внимание.
„Републиканската пътна мрежа е с много дупки, там запълвам с бетон, което, разбира се не е работа на общината, но недоволството на хората е винаги срещу кмета, за това аз се занимавам с изкърпването" заяви градоначалникът.
Николов уточни, че общинската пътна мрежа е перфектна, но републиканската е под всякаква критика, въпреки петте захода за Трън, които са Трекляно - Кюстендил, Сурдулица (Сърбия), Перник- Пенкьовци - Земен, Радомир, и последния за Драгоман.
 
Имаме пет пътни артерии, от които четири реално са в окаяно състояние" каза още Николов и допълни, че никой не се занимава сериозно с проблема, а пари за пътен данък се взема. На въпросът има ли заделени пари за ремонти на пътищата, Николов каза, че има такива, но те са за четвъртокласната пътна мрежа, проблемът с републиканската си остава.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.