iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор ще се готви за мача със Сливен в Благоевград

Отборът на Миньор ще се готви за мача със Сливен в Благоевград. Това заяви старши треньорът на отбора от Перник Антон Велков.
 
"Жълто-черните" ще тренират на стадиона в Мурсалево от сряда до петък и ще се настанят в хотел "Езерец". Лагерът е продиктуван от лошото състояние на терените в Перник. Тревната настилка на "Стадиона на Мира" в Перник пък има възможност да не се възстанови до следващото домакинство на отбора с Черно море.
 
Както е известно тревата на спортното съоръжение в Перник пострада сериозно при калната баня в мача срещу Монтана в изминалия 18-и кръг на "А" група. За това се очаква спортното съоръжение отново да бъде инспектирано от комисия, която да прецени дали може Миньор да домакинства на него.
 
За това обаче от пернишкия тим трябва да разполагат с резервни варианти. За сега най-актуално е домакинството на Миньор на стадиона Кюстендил, който трябва да бъде освободен от Пирин след предстоящия мач на "орлетата" с Локо (Сф).
 
Не изключено от Миньор да заявят и стадиона в Благоевград за мача с Черно море, ако разбира се получи лиценз от комисията на БФС в сряда.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.