iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Прокуратурата в Перник се самосезира за Лидо ООД

Окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов ще разпореди извършването на проверка по случая с бизнесмена Красимир Методиев.
 
Ръководителят на държавното обвинение заяви, че ще се самосезира от публикацията на в. „Вяра", в която е  описано как пернишкият бизнесмен се опитва да напусне фирма "Лидо" ООД поради липса на контакт със съдружника си Александър Борисов.
 
Такъв не може да бъде осъществен, тъй като е публично известно, че бизнес партньорът му бе разстрелян на 16 август 2006 г. пред дома му.
 
Както наскоро iPernik.com ви информира собственикът на "Водопада" на ул. Търговска се забърка в сериозен юридически скандал в Благоевградско след като при спор за имот в гр. Банско се оказа, че негова адвокатка е жена на председателя на Окръжния съд в Благоевград, който пък твърди, че е бил заплашван в Интернет с убийство от страна на Лиляна Колчагова - другата страна в спора за апетитния имот в Банско. 
 
Това доведе и до безпрецедентна в българската история акция по разкриването на самоличността на стотици пишещи във форумите на "Дарик радио", за да бъде открит "виновникът" за виртуалните смъртни заплахи, състоящи се в: "Краси внимавай като ходиш в Банско да не ти падне някоя керемида върху главата".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.