iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Наклепаха ГЕРБ Перник в чат с Цветан Цветанов

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов отговаряше на въпроси на читателите на сайта BNews.
 
В един от тях, изглежда недоволен от начина на работа в ГЕРБ Перник, симпатизант или член на партията наклепа своите хора, че не вършат нищо, а партията бездейства на местно ниво.
 
Вътрешният министър Цветан Цветанов и зам. председател на партия ГЕРБ отговори, че подобни сигнали са постъпили на негово внимание и на предстоящите избори: "ще се постараем да поправим там, където има грешка."
 
Ето и целия диалог:
Читател: С болка искам да Ви разкажа, че ГЕРБ в гр.Перник се оглавява само от бивши служители на МВР и ДС. Не е ли грешка, че нещата (доколкото се случват) се случват само в София,а в градове като Перник всичко е застинало и бездейства? Не смятате ли да потърсите отговорност от ръководството на ГЕРБ в Перник за абсолютното им и станало вече пословично бездействие?
Цветан Цветанов: Имаме подобни сигнали, които са постъпили в централата на партията и аз лично персонално. Предстоят избори за местно ръководство в страната и ще се постараем да поправим там, където има грешка.
 
Министърът отговаряше още на въпроси, свързани с МВР, настоящата политическа обстановка и приоритетите на партия ГЕРБ в сферата на борбата с престъпността.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.