iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стажантска програма за студенти организира Глобул

Глобул ще проведе стажантска програма, в която ще участват 45 студента от различни висши учебни заведения в страната, съобщиха от компанията. Програмата се провежда за седма поредна година.
Стажовете ще бъдат платени и ще започнат през юли с продължителност най-малко от четири седмици. След преминаване през специална въвеждаща програма, стажантите ще работят в различни дирекции и отдели на компанията и ще усвояват практически умения за работа в реална бизнес среда. Всеки от тях ще има наставник, с чиято подкрепа ще трябва да разработи проект с практическа насоченост, който ще бъде представен в края на програмата. На най-успешно представилите се стажанти ще бъде предложено удължаване на стажа или постоянна работа в Глобул.
Желаещите да участват в стажантската програма трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на[email protected] не по-късно от 15 април 2010 г. Студентите могат да се запознаят с възможностите, предлагани от програмата, и на щанда на Глобул на традиционния "Форум КАРИЕРИ", който ще се проведе на 15 и 16 март 2010 в НДК. Информация се предлага и от кариерните центрове в университетите и в най-популярните интернет страници за търсене и предлагане на работа.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.