iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор и Монтана се мъчиха в калта за 1:1

В мач без много футболни достойнства, отборите на Миньор Перник и Монтана не успяха за излъчат победител, завършвайки при резултат 1:1, предаде Дарик радио.
 
Двубоят на стадиона на Мира в Перник, който бе първи от кръга, се игра при изключително лоши условия, заради падналия в последните дни сняг, което максимално затрудни двата тима.
 
И двата гола в срещата паднаха през първото полувреме, като и при двете попадения останаха съмнения за сериозни съдийски грешки от страна на рефера Николай Йорданов. Резултатът бе открит от домакините в 23-ата минута, а автор на гола стана нападателят Димитър Илиев. Това бе втори гол за футболиста на ЦСКА в трети мач за Миньор.
 
След центриране от фаул отдясно, Иванович успя да изведе Илиев, който обаче бе в положение на засада. Това остана незабелязано от страничния арбитър, а нападателят не срещна трудности да се разпише от близко разстояние. Изравняването дойде четири минути преди края на първите 45 минути. Атанас Чипилов се възползва отлично от пас на Едуардо и възстанови статуквото на терена. При телевизионните повторения обаче се видя ясно, че Едуардо играе с ръка преди топката да попадне в нападателя. През второто полувреме домакините от Миньор упражниха натиск над своя противник почти през всичките 45 минути, но възпитаниците на Тони Велков така и не стигнаха до победния гол. Със спечелената точка, Миньор се изкачи с две позиции в класирането и вече е седми поне до утре, когато са останалите мачове от кръга. Монтана остана на 11-ото място.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.