iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вангелов: Връзкар ли е Ангел Ангелов?

Шефът на Миньор Перник Никифор Вангелов остана възмутен от медийните изяви на рефера Ангел Ангелов, който съсипа тима му срещу Левски, отсъждайки крайно спорна дузпа в самия край, с която "сините" на практика спечелиха мача.
 
Шампионите спечелиха с 3:1, а "чуковете" завършиха мача с девет души. Последниците от двубоя бяха наказание от четири мача за рефера Ангелов и осем за Костадин Марков, който го удари веднага след посочването на бялата точка за наказателен удар.
 
"Грешките трябва да се признават с достойнство. Миньор с достойнство приема загуби и победи, това очаквахме и от един футболен съдия. Не може, да си наказан, порицан, сам да признаваш, че на повторенията не се вижда нарушение и съвестта ти да е чиста, да не се чувстваш гузен и да си убеден, че правилно си свирил дузпа", заявява Вангелов.
 
"Достойно е, когато човек сгреши, да сведе глава и да се извини. Ангел Ангелов ясно заявява, че след като изтърпи наказанието си от четири мача, ще продължи да съдийства по същия начин.
 
Остава въпросът как ще реагира съдийската комисия на това изказване?!
 
Независимо какво стои в началото на професионалния път на г-н Ангелов - висока квалификация или роднински взаимоотношения, професионализмът изисква спазване на правилата за честна игра. Българският футбол ще бъде на такова ниво, на каквото са професионалистите в него", казва още шефът на "чуковете", цитиран от gong.bg.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.