iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Батков: Странно, защо ми пращат съдия от Перник?

Тодор Батков коментира с почуда новината, че Стефан Спасов - Пастата е получил наряд за мача на Левски срещу Литекс през следващия уикенд.
 
"Странно, че ми  пращат съдия от Перник след последния мач", коментира Батков назначението на пернишкия рефер, станал прочут с фразата "Май осрах мача".
 
Екзекуторът на Миньор от мача с Левски - Ангел Ангелов получи наказание от 4 мача без наряд по-рано през деня след продължително заседание на Съдийската комисия към БФС. На излизане от заседанието на Съдийската комисия Ангелов не пожела да коментира нищо от случилото се под претекст, че няма това право.  "Каквото съм видял, това съм отсъдил. Не мога да коментирам нищо, ако получа разрешение ще говоря", заяви Ангелов.  Той отрече да е "информирал" играчите на Миньор, че гостите няма да завършат мача в пълен състав и също така заяви, че отсъжданията са изцяло според критериите му.
Официалната публикация в сайта на БФС гласи: За получена ниска оценка на футболната среща ат XVII кръг на „А" ФГ между отборите на „Миньор" /и „Левски" /Сф/, СК при БФС спира съдийските права на Ангел Ангелов за 4 кръга.
 
Мачът на "чуковете" от поредния кръг на "А" група срещу Монтана този уикенд ще се играе на "Стадиона на мира", в Петък от  15:00. Главен съдия на срещата ще бъде Николай Йорданов от София с помощници: Христо Коцовски и Николай Георгиев.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.