iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутат иска оставки заради пътя Перник-София

Депутатът Ангел Найденов поиска оставката на на ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" поради лошото състояние след падналия снеговалеж на пътя Перник-София и затварянето на прохода "Владая".
 
„Как е възможно за не повече от три пръста сняг да блокират зоната между София и Перник. Дузина катастрофи са станали само в участъка между Владая и Драгичево, десетки ТИР-ове, затънали и застанали по пътя. Намирам това за проява на пълна неадекватност и абсолютен непрофесионализъм. Това е проява на безотговорност. Имаме пълни основания да поискаме ръководството на НАПИ и ръководството на пътните служби да си тръгнат", каза в Перник Ангел Найденов.
 
Читатели на iPernik.com съобщиха, че състоянието на пътя Перник-Ковачевци също е безобразно. Дори джиповете се движат изключително трудо, поради факта, че снегът не е почистен.
 
Бел. ред. Изглежда фактът, че Ангел Найненов не е от Перник и не живее в града, му е попречило да поиска оставка и на кмета Росица Янакиева поради тежкото състояние на пътната мрежа в общината. След всеки снеговалеж улици и цели квартали дори, като кв. "Клепало,"  остават блокирани за автомобилия, защото снегопочистваща техника не влиза в кварталните улици. Припомняме на г-н Ангел Найденов, че повечето от ръководните кадри в Пътното управление и Агенция "Пътна инфраструктура" са назначени по времето на неговото правителство.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.