iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В Миньор обмислят протестна декларация срещу съдийството

Ръководството на Миньор (Перник) обмисля по-късно през деня да излезе с протестна декларация по повод съдийството на Ангел Ангелов. Както е известно реферът, който е представител на известената съдийска футболна фамилия даде изключително спорна дузпа в последната минута за сините и реши мача.
 
„Във втори по ред мач реферите правят грешки в наш ущърб. Опитваме се да гледаме на нещата по европейски, но всичко си има някакви граници. Няма да подаваме жалба, защото никой няма да ни върне точката, но все пак не можем да стоим безучастни към това, което става. Нямаме претенции за червените картони на Витанов и Марков, но дали някой ще даде такава дузпа за нас в последната минута?", коментира изпълнителният директор Пламен Атанасов.
 
След поражението от Левски отборът на Миньор остава още по-осакатен, тъй като Витанов и особено Костадин Марков ги грозят много тежки наказания. При напускането на терена Марков си позволи доста невъзпитано поведение, което най-вероятно Агнелов е описал в доклада си. Старши треньорът на перничани Антон Велков пък обяви, че ще изчака да види реакцията на съдийската комисия спрямо това съдийство.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.