iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Трошат и палят "Мерцедеси" в центъра на Радомир

Лек автомобил "Мерцедес 200 Е" е бил изпочупен в центъра на гр. Радомир.
 
Инцидентът е станал на 06 март, около 23,00 ч., съобщиха от прес-центъра на МВР за iPernik.com. Колата е собственост на 36-годишната Е.Г. от гр. Радомир. Счупени са стъклата на автомобила, фаровоте, стоповете и са откраднати регистрационните табели. Има заподозрян за извършеното деяние.
 
Също в Радомир е извършен опит за палеж на краден автомобил. Опитът е направен вчера през нощта. Сигналът в местното РУ на МВР е подаден около 01,20 ч. Установено е, че гори лек автомобил марка "Мерцедес" със софийска регистрация.
 
Изяснено е още, че колата е била противозаконно отнета от столицата на 18 юли 2009 г. и е собственост на старозагорец. Регистрационните номера са били сменени със софийски. Образувано е досъдебно производство и случая се изяснява.
 
Eда взломна кражба в радомирското село Долна Диканя допълва натоварения уикенд за местното Районно управление. В имота, собственост на столичанин е проникнато чрез повреждане на ПВЦ дограма, съобщават за iPernik.com от полицията.
 
Откраднати са електрически верижен трион, флекс, домакински електроуреди, водоструйка и други вещи. Местопроизшествието е посетено от служители на РУМВР гр. Радомир. Започнато е досъдебно производство.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.