iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор ще спъва Левски с Траволта

Миньор (Перник) е решен да спъне Левски днес на Овча купел, след като миналата година завърши 1:1 като гост на сините. Перничани искат да се възползват от факта, че мачът е точно по средата между Герена и рудничарския град заради наказанието на шампионите. Треньорът Антон Велков е навил момчетата да дадат всичко от себе си. Вчера той заведе отбора на кино, футболистите гледаха "От Париж с любов" с Джон Траволта. Левски обаче е задължен да бие, ако иска да остане в играта за призовите места.
 
СХЕМИТЕМениджърът на сините Георги Иванов ще заложи на схема 4-3-3, като в нападение ще действа новото попълнение Мирослав Антонов, който ще бъде подпомаган от Жоазиньо, Александров и Николай Димитров. На мястото на контузеният Бензукан, в центъра на защитата, ще играе Елин Топузаков.
Треньорът на перничани Антон Велков ще заложи на схема 4-5-1. Атаката на жълто-черните ще бъде водена от новото попълнение Димитър Илиев и Горан Янкович. Сърбинът има осем гола и е най-резултатният играч на перничани.
 
КОНТУЗЕНИТЕЛевски няма да може да разчита на контузените Димитър Телкийски, Дарко Тасевски и Шакиб Бензукан. Двубоят пропускат наказаният Христо Йовов и възстановяващият се от травма Владимир Гаджев. В Миньор заради травми срещата ще пропуснат Павле Делибашич и Христо Господинов, а Адриан Олегов е наказан.
 
В ПРЕДИШНИЯТ КРЪГВ предишният кръг Левски записа служебна победа с 3:0 над изхвърления от "А" група Ботев. Миньор загуби от Пирин с 1:0 в Перник.
 
ТЕНДЕНЦИИОт началото на века Миньор няма победа над Левски, независимо че мачовете между двата отборо са много оспорвани.
 
Източник: 7 дни спорт
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.