iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Местни атакисти празнуваха в София

По случай националния празник 3 март, партия Атака организира митинг-концерт пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в София.
 
Близо два часа стотици симпатизанти на Атака от цялата страна чакаха лидера си на площада пред храм-паметника "Св. Александър Невски". Участниците в концерта носеха обозначения кой от коя част на България е дошъл.От Перник потелиха два автобуса с фенове на Волен. Атакисти от Брезник също изпратиха свои представители.
 
Имаше привърженици на "Атака" от Чирпан, Брезник, Перник, Враца, Пазарджик, Смолян, Кърджали и др. Волен Сидеров се появи по-късно, заради среща с председателя на Европейския парламент Йежи Бузек, който е у нас."Българският народ даде властта в ръцете на партии, които не са участвали в ограбването, корупцията и дебългаризацията на страната. Ние сме сигурни в нашата политика и тази политика ще помете и ще отреже най-после пипалата на октопода, който се беше впил в тялото на България," заяви Волен Сидеров пред присъстващите.
 
"Ние от Атака сме онези опълченци, от които зависи свободата от мафията", посочи Сидеров. На концерта свириха и пяха Валя Балкански, ансамбъл "Сто каба гайди" и ансамбъл "Българе".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.