iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничани съпровождат Волен Сидеров на аудиенция при папата

Перничани съпровождат Волен Сидеров   на аудиенция при папата

Двама перничани са били включени в официалната делегация на партия „Атака", която беше на ауидиенция при папа Бенедикт ХVІ в края на януари. Областният координатор в Перник доц. д-р Румен Ваташки е помагал технически за срещата. В групата е бил и юристат на „Атака" адвокат Петър  Петров, който е с пернишки корен и практика в София и Перник.
 
Ауидиенцията при Негово Светейшество е голямо международно признание за "Атака", заяви на пресконференция Ваташки. Папата е безспорен авторитет в света, а на петте континента има над 1 милиард католици, каза той.
 
По думите му искането на Волен Сидеров за изчистването на българската следа в атентата срещу папата е проява на държавническо отношение по един сериозен въпрос, който години наред създаваше сериозни проблеми на българската държава и стана актуален, след като атентаторът Али Агджа беше освободен от затвора.
 
 
В делегацията са били и евродепутатите от „Атака" Димитър Стоянов и Слави Бинев със съпругата си, както и съпругата на Волен Сидеров и главен редактор на в-к „Атака" Капка Сидерова.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.