iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин чупи скоба с отверка. Друг държи сметка на общинар за черно БМВ

Перничанин счупи скоба с отверка.
 
Перничанин ще си бръкне в джоба с близо стотачка, тъй като се опитал да счупи с отвертка поставената скоба на автомобила му.
 
Така заедно с глобата от десет лева за неплатено паркиране в „синята" зона, ще възстанови и стойността на съоръжението от 82 лв, съобщи Николай Петров- главен експерт по организацията на движението в общинската администрация.
 
"След въвеждането на „синята" зона стана ясно, че може да има ред, че не е необходимо да зарежеш някъде цял ден колата си и да оставиш възможност за други коли", бе категоричен Николай Петров.
 
Недоволен гражданин се обади на редакционния телефон на iPernik.com, за да зададе един любопитен въпрос, свързан именно с г-н Петров. Нашият читател зададе реторичен въпрос защо и на какъв принцип експертът по организация на движението в община Перник раздава команди на пернишките шофьори как и къде да паркират, докато самият той паркира черното си БМВ безплатно на паркинга зад общината, по думите на читателя ни. Той обвинява още пернишкия общинар в конфликт на интереси, свързан с организирането на автобусен транспорт в региона.
 
По думите му не е морално такива хора да събират пари на гърба на перничани. iPernik.com ще направи опит да се свърже с Николай Петров, за да бъде изяснен въпроса с евентуален конфликт на интереси, свързан с него.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.