iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Минута мълчание в памет на загиналия полицай и в Перник

Служителите на реда сведоха глави в знак на съпричастие с болката на близките му
 
Точно в 12 часа днес, десетки служители на реда в Перник, заедно с колегите си от цялата страна сведоха глави в знак на съпричастие с болката на близките на загиналия при изпълнение на служебния му дълг полицай от Казанлък Бончо Чернев, съобщава "Съперник". Пернишките криминалисти излязоха пред сградата на Областната дирекция на полицията и изразиха съпричастността си с минута мълчание.
 
Регионалният говорител на ОД на МВР Венцислав Алексов прочете пред колегите си вътрешният министър Цветан Цветанов, в което се казва:
 
„За пореден път се прощаваме с полицейски служител при изпълнение на служебния си дълг. За пореден път сме свидетели на едно нелепо убийство, прекъснало завинаги житейския път на нашия колега Бончо Чернев. Съзнаваме колко е непрежалима загубата за близките му и всички знаем колко е непосилно да утешиш едно съкрушено семейство, да вдъхнеш кураж на деца, загубили без време своя родител. Този престъпен акт сложи край на един достойно извървян път в службата на България и за пореден път ни накара да се замислим как е защитен полицейския служител и каква е цената на неговия живот. Призовавам всички служители на МВР да излезем пред работните си места и с минута мълчание да почетем вечната памет на нашия колега Бончо Чернев от РУ на МВР Казанлък. Тишината и мълчанието казват много повече от всички изразени думи."

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.